Beveiliger
Dame Call-center
Vrachtwagenchauffeur

 

Banen voor Veteranen (start voorjaar 2020)

Vanuit ons credo ‘Door Veteranen, voor Veteranen’ hebben wij voor jullie baangaranties gecreëerd bij tal van Nederlandse bedrijven die Veteranen een warm hart toedragen. Bedrijven die onder andere actief zijn op het gebied van transport & logistiek, beveiliging, IT en commercie.

Bedrijven als bij voorbeeld Tata Steel, KLM, Randstad Beveiligingen, Defensie zelf en tal van andere enthousiaste grote en middelgrote organisaties die klaar staan om jou met open armen te ontvangen!

Banen voor Veteranen

Samen met opleiders en gespecialiseerde recruiters, zorgen wij ervoor dat jouw CV terecht komt bij onze partnerbedrijven. Bedrijven die jou als Veteraan heel graag een nieuwe kans en opleiding, dan wel bijscholing willen bieden!

Je zal in de periode dat je de opleiding aangeboden krijgt, er zelf ook even goed aan moeten trekken om één en ander goed af te ronden. En tijdens je opleiding zal je ook al actief zijn in het betreffende bedrijf zelf. Het is in feite een soort pittig leer-werk traject, maar... met aan het einde van de rit die felbegeerde baan en een nieuwe toekomst voor jou!

Pàk die kans en schrijf je in.

Je wordt dan zo snel mogelijk door één van onze recruiters benaderd. Ga naar: www.banenvoorveteranen.nl

Ook als je nu al werk hebt, je weet het immers maar nooit. Je wordt dan zo snel mogelijk door één van onze recruiters benaderd: www.banenvoorveteranen.nl

Jouw verzekerde route naar een nieuwe Baan!

N.b. Schrijf je ook in als je nu al werk hebt; je weet het immers maar nooit.

Vetranenboek