Jouw boeken

Jouw Veteranenboek Direct aan de slag!

Jouw unieke en emotionele belevenissen in dat verre missieland voor altijd op een fantastische manier vastgelegd in je eigen Veteranenboek! Of dat nou Afghanistan, Libanon, Irak, Bosnië, Mali, Korea of zelfs het oude Indië was... het wordt nu door jou vastgelegd in een uniek en schitterend high quality fotoalbum dat een blijvende herinnering vormt aan die ingrijpende periode voor jou èn je thuisfront.

Jouw fotoboek

En dat door het te lezen en bekijken jou helpt je herinneringen een definitief plekje te geven. En het thuisfront eindelijk laat zien hoe bijzonder -en gevaarlijk ook- jouw missie was en wat je daar allemaal beleefd hebt.


Het was immers vaak moeilijk om over die Missietijd te vertellen, máár, met dit boek is dat nu wél mogelijk... en hoe! Een beeld zegt meer dan 1000 woorden!


Aan de slag!

Eenmaal aan de slag merk je hoe uniek de opzet van Veteranenboek.nl is. Er wordt gebruik gemaakt van de allerlaatste ‘state of the art’ software, waarmee jij straks jouw eigen schitterende Veteranenboek kan maken. De software is totaal gebruiksvriendelijk en het gebruik wijst zich vanzelf.

In samenspraak met talloze Veteranen, het Ministerie van Defensie, hebben we voor een opzet gekozen waarbij:

  • jij per missie zelf een eigen cover kan uitkiezen, ontworpen door ons designteam.
  • er ruimte is voor een persoonlijke opdracht. Draag je boek bijvoorbeeld op aan je ouders, partner of kinderen! Dank daarin je thuisfront voor hun steun en begrip in die periode met een mooie tekst en dankbetuiging!
  • jij je eigen Missiekaart van jouw inzetsgebied kunt uit kunt kiezen.
  • wij vanuit een nauwe samenwerking met het Nederlands Instituut Militaire Historie (NIMH) de mooiste en meest spectaculaire foto’s van jouw Missiegebied -geschoten door professionele legerfotografen- ter beschikking hebben gekregen. Prachtige foto’s, die jij direct kunt gebruiken in jouw Veteranenboek!
  • jij ook foto’s van je ouwe makkers mag gebruiken vanuit onze gloednieuwe facebookgroepen om jouw boek nog meer inhoud en kleur te geven.
  • er een (nog door jou in te vullen) Missie-interview voor je klaar staat, dat jou aan de hand van een 50-tal vragen door je hele Missieperiode meeneemt... vanaf het moment van vertrek van Eindhoven of Schiphol tot aan het moment van de thuiskomst. En alles dat daar tussenin gebeurd is. Daar kan jij je eindelijk je verhaal kwijt. Alle positieve maar ook negatieve zaken. Je kunt het interview zelfs per vraag aanvullen met foto’s die betrekking hebben op bepaalde gebeurtenissen. Zo ontstaat er een prachtig en indrukwekkend beeld van jouw dagen in dat verre Missiegebied.
  • er talloze krantenartikelen en onderzoeksrapporten beschikbaar zijn, waarvan jij delen in je boek kunt verwerken.
  • jij zeer eenvoudig je eigen foto’s die je in je boek wilt verwerken kunt invoegen.
  • en je tot slot eindeloos veel grafische effecten in je boek kan verwerken.

Al met al zal er een heel bijzonder monument aan jouw Missietijd ontstaan dat je ook rustig in een aantal dagen kunt samenstellen. Het boek staat gewoon steeds online voor je klaar en je kunt er op ieder gewenst moment weer aan doorwerken.

We wensen jou heel veel succes bij het maken van je eigen Veteranenboek!