De Nationale Missiedagen vormen bijzondere middagen met een positieve focus op onze Missies. Waarbij we in het kader van het opnieuw positief en informatief beleven van onze inzet destijds, deze congresdagen vier keer per jaar in samenwerking met het Nationaal Militair Museum (NMM) zullen organiseren. En met elk kwartaal een andere Missie in de spotlights!

dubbeldekker

Met wervende sprekers als oudcommandanten, generaals, oud-politici, militaire experts van het NIMH (Nederlands Instituut Militaire Historie) etc. -en zeker met de humor die onze Missies destijds ook zo bijzonder maaktenbehandelen we onze uitzendingen van begin tot eind. En spreken over onderbelichte (politieke) thema’s en laten onbekende videobeelden zien.

Onder leiding van professionele presentatoren worden alle thema’s en invalshoeken nog eens van A tot met Z behandeld, waarbij we de inbreng van de groepsdeelnemers zeer zullen waarderen!

De Missie als geheel zal voor de Veteraan -ook na zoveel jaar- een nog duidelijker plek krijgen. En vele nog openstaande vragen zullen eindelijk beantwoord worden.

Zo krijg jij alsnog het totaalplaatje van jouw Missie en krijgt deze periode een definitief plekje!

Kortom: het worden inspirerende middagen en ook Veteranen van andere Missies die altijd nog eens wilden weten hoe het er nu eigenlijk in Libanon, Afghanistan of Bosnië aan toe ging, zijn meer dan welkom!

Het is ons einddoel dat er bij de deelnemers nieuwe inzichten over hun Missie tot stand zullen komen en oude makkers en familieleden elkaar weer zullen kunnen zien.

We sluiten af met een rondgang door het Museum en een lekkere Blauwe Hap in het NMM Restaurant.

Om de kosten wat te dekken vragen we een bescheiden bijdrage van de deelnemers.

Schrijf je alvast in want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen!

Locatie: Verlengde Paltzerweg 1, 3768 MX Soest
Tijd: 13.00 – 17.00h

Download hier het programma van de Nationale Missiedagen 2020, gepresenteerd door drs. Cynthia van der Endt drs. Cynthia van der Endt

straaljager
kleine tank
YP 408
kleine tank