Jouw missiecanvas en missiekalender
Jouw Missiekalender en Missiecanvas

Jouw Missiekalender en Missiecanvas

Zonder de mogelijkheid tot het maken van jouw Missiekalender en/of jouw Missiecanvas, zou het aanbod van Veteranenboek niet compleet zijn. Als je dus straks naast het maken van jouw boek, óók nog een Kalender of een schitterende Muurdecoratie (Canvas) zou willen hebben, dan kan dat uiteraard

Vanuit de samenwerking met het Nederlands Instituut voor Militaire Historie (NIMH), onderdeel van het Ministerie van Defensie, heeft Veteranenboek speciaal voor elke Missie schitterende en professionele foto’s ter beschikking gekregen die jij -naast je eigen issiefoto’s- kan gebruiken om van jouw Kalender of Canvas tot een schitterend geheel te maken.

Ook kan je in de Facebookgroep van jouw Missie, unieke foto’s van jouw dienstmakkers vinden, die je eveneens vrijelijk kan gebruiken. Wellicht vind je daar nét de foto die jij zelf nog niet had en jouw Kalender of Canvas nog mooier kan maken... Word daarvoor gauw Lid van de Facebookgroep van jouw Missie!

Jouw Missiekalender geheel op maat! Ontwerp straks je Kalender geheel naar jouw eigen wensen en gebruik de talloze ‘ready-to-go’ templates. Voeg illustraties toe, wijzig achtergronden en voeg extra tekstvelden toe. Gebruik kant-en-klare thema’s of ontwerp alles zelf. Gebruik naast de NIMH foto’s ook jouw eigen foto’s óf selecteer foto’s uit de Facebookgroep van jouw Missie. Voeg verjaardagen, bepaalde Missie-events, zoals aankomst en vertrekdata, verlof of andere speciale datums toe. Markeer ze met aangepaste kleuren. Ook kan je een startmaand instellen. Het kan bijvoorbeeld leuk zijn om te beginnen op de startmaand van jouw Missie. Veteranenboek biedt daartoe alle flexibiliteit

Jouw Kalender ontwerpen is kortom supergemakkelijk

Jouw Missiecanvas. Geef jouw herinneringen de plek die ze verdienen. Gebruik jouw Missie als inspiratie voor nieuwe en schitterende Muurdecoraties. Maak een ‘king size’ collage van je favoriete Missiefoto(‘s) op Canvas en hang ze aan de muur! Je hoeft daarbij zeker geen kunstenaar te zijn om je eigen schitterende Missie-Canvas te ontwerpen. Klassieke canvasprint wordt dan gedrukt op een egale en knopenvrije katoenen of linnen doek en vervolgens bevestigd op een houten frame. Kies voor een single Missie-Canvas (een grote foto), of selecteer een Missie-Collage (meerdere foto’s) en maak in drie eenvoudige stappen jouw schitterende -op jouw Missie gebaseerde- Canvas -muurdecoratie.

Gebruik naast de NIMH foto’s ook jouw eigen foto’s óf de foto’s uit de Facebookgroep van jouw Missie.


Heel veel succes bij het maken van jouw Kalender of Canvas! Direct aan de slag!